webdesign

Standaard en custom webdesign

We leveren onderscheidende websites waarmee u voor de dag kunt komen.

 
De websites die we nu opleveren zijn mobiel vriendelijk (responsive), geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en werken op vele browsers zoals IE, Chrome, Safari en Firefox. We ondersteunen die browserversies die Google Apps ook ondersteund.


SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO). Ons CMS is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ons CMS biedt uitgebreide mogelijkheden om de vindbaarheid van uw website te verbeteren. Google analytics kan eenvoudig worden toegevoegd om het gebruik van uw website te kunnen analyseren.

Ook kunnen wij de vindbaarheid van uw website verbeteren. Hiervoor zullen uw website continu monitoren, de inhoud aanpassen en optimaliseren. Daarnaast ontvangt u met regelmaat rapporten over de vindbaarheid, zodat u precies weet hoe de vindbaarheid zich ontwikkeld.


Uniek CMS

Eenvoudig beheer vinden onze klanten belangrijk.

Wij hebben daarom ons eigen CMS (Content Management System) die wij volledig kunnen afstemmen op de wensen van de klant. Indien u dat wilt ziet u alleen die mogelijkheden die u nodig heeft om uw inhoud te kunnen aanpassen. Het CMS is daarnaast geoptimaliseerd voor zoekmachines.


Custom modules

Naast de standaard modules kunt u ook bij ons ook terecht voor modules die op maat gemaakt worden.

Voorbeelden hiervan:

  • producten module
  • intranet
  • cart-systeem
  • client-login
  • verschillende fotoalbums 
  • een locatievinder
  • media showcase

Wij gebruiken hiervoor Javascript, Ajax en HTML5. Over het algemeen koppelen we deze applicaties ook aan het CMS zodat u zelf alles up to date kunt houden. Als de applicatie zich ervoor leent dan maken we deze ook mobiel vriendelijk.


Custom CMS

Het CMS is eenvoudig, overzichtelijk en is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO).

Het CMS stemmen wij altijd volledig af op uw website. Mocht u meer functies of modules nodig hebben dan wij op dit moment hebben, dan bouwen wij deze specifieke functionaliteit voor u in het CMS. 


Frontend Design

Wij maken uw ontwerp graag, maar het is ook mogelijk dat uw vormgever of reclamebureau een ontwerp aanlevert.

Wij kunnen een goed ontwerp omzetten naar een mobielvriendelijke website en deze website vervolgens koppelen aan ons CMS.


Marketing en communicatie

Ook op het gebied van Marketing en Communicatie kunnen wij u ondersteunen. 

Of u het nu gaat om de positionering van uw bedrijf of over enkele klantgerichte webteksten. Wij doen dit graag voor u.


Hosting

De betrouwbaarheid en snelheid van de website is belangrijk voor de bezoekers van uw website, maar ook voor een goede vindbaarheid.

Uw website draait daarom op onze hosting, zodat u er geen omkijken naar heeft.